dimarts, 17 de novembre del 2009

Àpat i Can Turris

Un descobriment, que ja és vell es veu però que no el coneixiem, l’Àpat, a Aribau, entre Còrsega i Rosselló. Si sou per Barcelona a migdia i no sabeu on anar a dinar aquest és un bon lloc. A la carta és caret però de menú a migdia 13,5€ (alguns plats amb suplement de 2€).
http://www.apat.es/

I de passada, just davant, hi teniu el forn de can Turris, un clàssic que fa pa cruixent i de qualitat, per no dir com el d’abans que fa iaia... Tots els tipus de pa boníssims i si sou fans dels crostons torradets veureu que venen barres de pa amb 4 crostons.... ens va semblar una idea original..
http://www.turris.es/catala/inicio.html (fotos xules)

...això ha de revifar!

1 comentari:

Pere Wolf ha dit...

Si senyor!! quin pa!!
Reafirmo la recomanació de Gates.
Em va encantar especialment el "xusco de sesam" però tot te una pinta fantastica.
Sin dia passeu a prop no oblideu comprar pa a Can Turris!!